tanzania - arkitektur

Intro

tanzania - arkitektur

Online arkitekturpraktik i Tanzania for praktikanter giver mulighed for at få indsigt i en industri, der blomstrer i Tanzania. Store byer som Daressalam, Dodoma, Mwanza, Arusha eller Moshi har masser af store byggeprojekter og der sker hele tiden nyt på området. 

Studerende kan for eksempel lære, hvordan lokale klimaforhold, såsom høje temperaturer og luftfugtighed, eller regnsæsoner med kraftige regnfald skal overvejes, når de planlægger projekter som offentlige faciliteter (f.eks. hospitaler, skoler og hellige steder) til kommercielle, industrielle og boligprojekter.

I samarbejde med tanzanianske arkitekter, ingeniører, projektledere, klienter og andre involverede interessenter kan de studerende lære om de kulturelle faktorer, der har indflydelse på bygningernes design og stil, og hvordan et stort byggeprojekt planlægges og implementeres.

Fjernpraktikanter skal have en fleksibel tankegang og vilje til at bidrage til projekter,  alt efter de på tidspunktet værende prioriteter. Online praktikopgaver kan forventes at omfatte udførelse af arkitektoniske gengivelser, forberedelse af projektpræsentationer med visualiseringer, udarbejdelse af tilbud til klienter, undersøgelse af omkostninger til budgetteringsopgaver og bistand med administrativt arbejde såsom at opnå tilladelser og arbejde med juridiske krav.

Kort fortalt

Pris fra:

5.850 kr.

Alder:

18+

Kvalifikationer:

God til engelsk, høj arbejdsmoral

Varighed:

Fra 3-24 uger

start:

Året rundt

bør bookes før

Gerne mindst fire uger før

Generel information

Generel information

Hvor i Indien
Placeringerne finder sted ibyerne i Daressalam og Arusha 

Startdatoer
Hver mandag året rundt. Aftales individuelt med din supervisor. 

Varighed

3-24 uger. 

Ansøgningsfrist

Du skal gerne booke ca. 4 uger før ønsket startdato. Ønsker du at starte før, så kontakt os og vi vil undersøge muligheden for at finde en placering med kortere varsel. 

Normalt tidsplan

Virksomheden arbejder 5 dage om ugen mandag til fredag. Praktikanter fastlægger deres tidsplan med praktikvejlederen.

Hvem er du?

 • Du er enten uddannet eller studerende i arkitektur, indretnings-design, bygningskonstruktør, ingeniør eller anden relevant karriere
 • Det er en fordel, hvis du har kendskab til ArchiCAD eller AutoCAD

Alder
Fra 18 år. Ingen øvre aldersgrænse.

FAGLIGT UDBYTTE

 • Lær om projektstyring
 • Lær, hvordan man håndterer de mange forskellige parter, såsom klienter, myndigheder og leverandører, der er involveret i et stort byggeprojekt i Østafrika
 • Lær om de specifikke krav, der følger af de klimatiske forhold, tilgængelige materialer, maskiner, konstruktionsteknikker og kulturelle præferencer, der har indflydelse på design og stil for byggeprojekter i det tropiske Østafrika
 • Brug arkitektonisk software

PRAKTIK HIGHLIGHTS

  • Følg med i de forskellige stadier i igangværende arkitektoniske projekter
  • Lær mere om de specifikke krav til konstruktion i tropiske klimaer og i en østafrikansk kulturel ramme
  • Arbejd med professionelle arkitekter, civilingeniører og projektledere
  • Forbedre dine evner inden for arkitektonisk software såsom ArchiCAD og AutoCAD

sådan foregår det

sådan foregår det

 1. Du tager en snak med ALOTTbetter, og vi finder sammen ud af, hvad dine ønsker og behov til din praktik skal være. Opfylder du minimumskravene (alder, engelskkundskaber mm), så går vi videre med din ansøgning.

 2. Du betaler depositum, sender os et CV og et motivational letter, som vi sender videre til vores partner i udlandet, og så går de i gang med at finde en passende placering.

 3. Du modtager information om praktikken, om virksomheden/organisationen og om din personlige supervisor i virksomheden. En praktik supervisor er en professionel person med erfaring, som skal sikre, at du får et fagligt udbytte af din praktik. Du betaler restbeløbet.

 4. Du modtager en kulturvideo, som du skal se. Efterfølgende vil den lokale partner (din kontaktperson i landet) tage et en-til-en digital samtale med dig, hvor du bliver forberedt på din første samtale med din personlige supervisor (i virksomheden). Her aftaler I i detaljer, hvor mange timer du skal arbejde, hvor mange timer, du har med din supervisor, og der bliver lavet en detaljeret praktikplan med dine mål.

 5. Foruden din praktik-supervisor i virksomheden/organisationen, vil du også have en ekstern kontaktperson, der kan støtte og vejlede, hvis du har brug for det.

Priser

Priser for programmet

2-4 uge  5.850 kr.
5-8 uger 6.850 kr.

 

INKLUDERET

 • Samtale med ALOTTbetter om dine ønsker og muligheder – før betalig af depositum
 • Tilpasset praktik der opfylder kravene fra din uddannelse, hvis du er studerende
 • Forberedelse med rådgivning om diverse praktiske ting, så du får mest muligt ud af din placering.
 • Samtale med din praktikvirksomhed/organisation, og udarbejdelse af individuel praktik plan
 • Fast supervisor i din praktikvirksomhed/organisation på destinationen til løbende vejledning
 • Certifikat efter fuldført praktik

DEPOSITUM

Et depositum vil blive opkrævet for, at vi kan arbejde videre med din ansøgning, når vi har bekræftet at du kan deltage på programmet.

Depositummet er en del af den samlede pris for dit valgte program og bliver fratrukket den samlede programpris. Depositummet er ikke en ekstra udgift, men dit første afdrag på programmet. Depositummet refunderes ikke.

Depositum udgør 2000 kr. og indbetales via bankoverførsel.
Se mere her.

 

ANNULLERINGSREGLER

 • Annullering efter placering – ingen refusion
 • Depositum refunderes ikke

For alle ændringer/annulleringer opkræves desuden et administrationsgebyr på 375 kr.

Tilmeld

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Så kontakt os og lad os sætte gang i din internationale placering!