PRAKTIKKEN ONLINE – SEKS GODE GRUNDE

Tilgængelighed

Rejse til arbejde eller studie (især langt væk og i lang tid) kan udgøre en enorm økonomisk barriere for mange studerende. En virtuel international praktikplads giver dig mulighed for stadig at få karriere og globale færdigheder fra et internationalt arbejdsmiljø uden behov for at rejse.

Erfaring med at arbejde online

Det er ingen hemmelighed, at den nylige massive overgang til hjemmearbejdspladser fortsætter ind i fremtiden. Mange virksomheder opretter permanente hjemmearbejdspladser og indfører politikker for at arbejde hjemmefra. Det betyder, at der er en stigende efterspørgsel efter medarbejdere med erfaring i at arbejde på denne måde og med færdigheder inden for software platforme, kommunikation, problemløsning osv. virtuelt

Tidsstyring & disciplin

At arbejde på afstand kræver et højt niveau af tidsstyring og selv-disciplin. Når du tager et online praktikophold, kan du tilpasse din tid omkring andet vigtigt i dit liv. Måske har du en hund du ikke vil undvære – eller kæreste. Måske har du endelig fået din egen lejlighed eller du har ganske enkelt ikke råd til at rejse. Så er online praktik en god mulighed, hvis du vil have international erfaring.

Globale forbindelser

Vigtigheden af ​​netværk og opbygning af globale forbindelser understreges i næsten enhver branche. Faktisk kan netværk være afgørende for at starte en global karriere. Virtual International online praktik programmet er en fremragende platform til at udvide dit netværk globalt, alt sammen hjemmefra!

Tværkulturelle kompetencer

Lige som en fysisk praktik i udlandet giver en online praktik dig mulighed for at vælge et land til at udforske faglige færdigheder og få indsigt i kulturen hvor di praktikplads har hjemme. Der er forskel på at være i online praktik i en virksomhed i Japan, i Tanzania eller New Zealand. Det giver et godt boost på dit CV og tag det endeligt op når du skal til din næste jobsamtale.

Miljøvenligt

Selv Jorden har fordele ved online praktikpladser!
Mens færre forretningsrejser er mere omkostnings-effektive for virksomheder og ansatte, er de også mere miljøvenlige.
At rejse med fly er stadig en af de store bidragydere til stigende CO2 udledning og vores kollektive forurening, og indtil vi finder et renere flybrændstof, så hjælper vi kloden ved at arbejde online.
Ikke kun det, men dagligt pendler i mange til verdens største byer og forårsager tæt, farlig smog, der reducerer luftkvaliteten og giver sundhedsmæssige problemer.
Som vi har set det under denne pandemi, så betyder flere, der arbejder online, mindre skade på miljøet.