New Zealand - SKRÆDDERSYET PRAKTK

Intro

New zealand - skræddersyet praktik

Hvis du ikke kan se dit praktikområde på vores brancheside, er der stadig gode chancer for, at vi er i stand til at designe en skræddersyet praktikplads efter dit ønske. 

Efterhånden som flere og flere virksomheder bliver vant til at medarbejdere arbejder online, er der nogle virksomheder, der siger, at de ikke vil vende tilbage til kontoret, selvom Covid nu er næsten ikke-eksisterende i New Zealand. Derfor kommer der løbende flere online praktikpladser.

Områder, som vi ikke troede var mulige for online praktikanter, åbner sig hver dag, og vi bliver selv overrasket over nogle af de placeringer, der er mulige. Vi har lærere, der underviser klasser online, ejendomsmæglere til at hjælpe med boligsøgning, og dem, der studereder traditionel salg, lærer nu mere om digital markedsføring.

Vi tilbyder skræddersyede praktikpladser i næsten enhver branche i New Zealand. 

Vi har tidligere placeret praktikanter inden for følgende områder: Arkitektur, kunst og kultur, biologi, forretning, kommunikation, uddannelse, ingeniørarbejde, miljø, event-koordinering, mode, grafisk design, HR, import / eksport, IT, forsikring, jura, logistik, marketing, medier, politik, psykologi, ejendomsmægler, bygningskonstruktion, videnskab, socialt arbejde, turisme, veterinærarbejde og webudvikling.

Hvis du er interesseret i et bestemt område, så tag en snak med os, og du vil så i det første online-interview med vores placeringspartner, få at vide, om det er muligt. For at være kvalificeret til en bestemt praktikplads skal du være under uddannelse inden for et beslægtet område eller have erfaring herfra – så vær realistisk omkring dine forventninger.

Hvis du er en passende kandidat til et skræddersyet praktikophold, vil vi gøre vores bedste for at placere dig hos en af vores newzealandske partnervirksomheder.

Der er, foruden de oplagte områder, som er nævnt her hos ALOTTbetter, også mulighed for så specielle brancher som medier, bedemands assistent, mode, politik, kunst og kultur og mange andre industrisektorer, så kom frisk!

Kort fortalt

Pris fra:

6.500 kr.

Alder:

18-45 år

Kvalifikationer:

1 års erfaring. God til engelsk.

Varighed:

Fra 4-40 uger

start:

Året rundt

bør bookes før

Gerne mindst 8 uger før

Generel information

Generel information

Hvor i New Zealand
Online placeringer finder som oftest sted i virksomheder i New Zealands største by, Auckland men også andre større byer i hele landet.

Startdatoer
Hver tirsdag året rundt. Aftales individuelt med din supervisor. Dog ingen nye indtag i perioden fra 30. november til 15. januar. 

Varighed

4-40 uger / 10-40 timer pr uge.  

Ansøgningsfrist

Du skal gerne booke ca. 8 uger før ønsket startdato. Ønsker du at starte før, så kontakt os, og vi vil undersøge muligheden for at finde en placering med kortere varsel. 

Normalt tidsplan

Virksomhederne arbejder normalt 5 dage i ugen. Din arbejdsplan vil blive drøftet med vejlederen. 

Hvem er du?

 • Du er under uddannelse i det område, du ønsker online praktik i. 
 • Du er god til engelsk 
 • Ren straffeattest
 • Gode organisatoriske evner og selvstændig
 • Du kan håndtere kommunikations software apps som zoom, Skype eller lignende. 
 • Desuden en fordel, hvis du har kendskab til MS office programmerne

Alder
Fra 18-45 år.

Fagligt udbytte

 • Du lærer om netop det emne, du ønsker at få mere indsigt i!
 • Område tilpasset krav fra din uddannelse
 • Newzealandsk forretnings-etikette og kultur
 • Brug af teknologi til samarbejde over afstande

PRAKTIK HIGHLIGHTS

 •  
 • Få international erfaring hjemmefra til en brøkdel af udgifterne
 • Du bestemmer tid og sted
 • Lær mere om newzealandsk forretningskultur og arbejds etik
 • Vær en del af et internationalt team og lær, hvordan dine ideer fungerer i et andet kulturelt miljø

sådan foregår det

sådan foregår det

 1. Du tager en snak med ALOTTbetter, og vi finder sammen ud af, hvad dine ønsker og behov til din praktik skal være. Opfylder du minimumskravene (alder, engelskkundskaber mm), så går vi videre med din ansøgning, og  
  du sender os et foreløbigt motivationsbrev. Med det som udgangspunkt arrangerer vi en samtale mellem dig og vores partner i udlandet, hvor I gennemgår dine ønsker og krav fra din uddannelse sammenholdt med mulighederne indenfor dit fag.

 2. Du betaler depositum, hvis I er enige om at gå videre. 

 3. Du sender os et CV, et motivationsbrev og referencer, som vi sender videre til vores placerings-partner i udlandet, og vores partner går i gang med at finde en praktikplads til dig. 

 4. Du modtager information om praktikken, om virksomheden/organisationen og om din personlige supervisor (i virksomheden). En praktik supervisor er en professionel person med erfaring, som skal sikre, at du får et fagligt udbytte af din praktik.

 5. Du betaler restbeløbet

 6. Du får en samtale med din supervisor og I gennemgår praktikkens indhold. Her aftaler I i detaljer hvor mange timer du skal arbejde, hvor mange timer, du har med din supervisor, og der bliver lavet en detaljeret praktikplan med dine mål. Nogle af disse samtaler kan have karakter af en job samtale. Men vær ikke bekymret – vores placerings-partner forbereder dig til samtalen.  

 7. Foruden din praktik supervisor i virksomheden/organisationen, vil du også have en ekstern kontaktperson, der kan støtte og vejlede, hvis du får brug for det.

Priser

Priser for programmet

4-40 uger                          6.500 kr. uanset varighed

 

INKLUDERET

 • Samtale med ALOTTbetter om dine ønsker og muligheder – før betalig af depositum
 • Tilpasset praktik der opfylder kravene fra din uddannelse, hvis du er studerende
 • Forberedelse med rådgivning om diverse praktiske ting, så du får mest muligt ud af din placering.
 • Samtale med din praktikvirksomhed/organisation, og udarbejdelse af individuel praktik plan
 • Fast supervisor i din praktikvirksomhed/organisation på destinationen til løbende vejledning
 • Certifikat efter fuldført praktik

DEPOSITUM

Et depositum vil blive opkrævet for, at vi kan arbejde videre med din ansøgning, når vi har bekræftet at du kan deltage på programmet.

Depositummet er en del af den samlede pris for dit valgte program og bliver fratrukket den samlede programpris. Depositummet er ikke en ekstra udgift, men dit første afdrag på programmet. Depositummet refunderes ikke.

Depositum udgør 2000 kr. og indbetales via bankoverførsel.
Se mere her.

 

ANNULLERINGSREGLER

 • Annullering efter placering – ingen refusion
 • Depositum refunderes ikke

For alle ændringer/annulleringer opkræves desuden et administrationsgebyr på 375 kr.

Tilmeld

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Så kontakt os og lad os sætte gang i din internationale placering!