KALD DET HVAD DU VIL

Kært barn har mange navne..

Kald det, hvad du vil: Fjernpraktik, Virtuel praktik, Online praktik, Telearbejde, Telekommunikation, det betyder alt sammen det samme: Du udfører din praktik uden at skulle pendle eller rejse og direkte fra din egen bærbare computer!

Online praktik, som VI har valgt at kalde det, betyder, at du kan arbejde med virksomheder over hele kloden for at støtte et utal af projekter, der spænder fra grundlæggende SoMe opgaver til komplette forretningsprojekter, webdesign, markedsrapporter, økonomiske vurderinger, programmering, arrangere events og meget meget mere.

Når du tager din praktik online, kan du stadig opleve mange af de samme aspekter som er i en traditionel fysisk praktik, herunder møder med din vejleder eller team kolleger, deltagelse i af en blanding af individuelle og gruppeprojekter, og lære om den samlede virksomhedskultur og branche, du arbejder i.

Du får det internationale aspekt med din praktik OG du beviser at du kan arbejde selvstændigt og styre din egen tid – det er meget værd for en arbejdsgiver!