Find inspiration her

FAQ - hvad er egentlig online praktik?

Online praktik med international erfaring er relativt nyt. Men det er kommet for at blive!

Vi har lavet en FAQ hvor du kan se hvad folk undrer sig over, og er der noget du gerne vil have svar på, så kontakt os og vi vil besvare dit spørgsmål samt tilføje det til vores FAQ. 

 

BOOK ET PERSONLIGT MØDE

Få personlig, gratis og uforpligtende vejledning over telefonen, når du skal overveje om online praktik er noget for dig. 

Du er også velkommen til at booke et personligt møde på vores kontor i Sønderborg.

Vi glæder os til at høre fra dig!

book din online praktik i august og få en god pris

Det glæder os at kunne slå dørene op til ALOTTbetter!

I forbindelse med lanceringen af ALOTTbetter, vil vi gerne give alle, der booker en praktikplacering i august 2020 med start resten af 2020, en særpris på 4000 kr. for en placering op til fire uger. 

Se mulighederne under ‘brancher’ øverst – og finder du ikke hvad du søger, så kontakt os – vi kan stort set placere inden for ALLE brancher og man undrer sig over hvad der kan lade sig gøre online. 

Fordele ved online praktik

Man kan godt umiddelbart få den opfattelse at en online praktik ikke giver erfaring på samme niveau som en fysisk praktik, men der er altså rigtig mange fordele ved at være i praktik online. 

Kald det, hvad du vil: Fjernpraktik, Virtuel praktik, Online praktik, Telearbejde, Telekommunikation, det betyder alt sammen det samme…

Seks gode punkter

Se her seks gode grunde til at vælge online praktik