Business i Indien

Intro

indien - business admin i Jaipur

I Jaipur kan vi arrangere praktikpladser i en international forsknings- og konsulentvirksomhed. Virksomheden har base i Jaipur (med ca. 20 fuldtidsansatte), og har baggrund inden for økonomi og teknik.

Som praktikant kan du få indsigt i flere forskellige forretningsområder, og praktik er mulig med eller uden tidligere erfaring.

Virksomheden udfører bla. forskning på vegne af regeringer, internationale organisationer og private virksomheder. Deres rapporter og forskningsresultater medvirker som grundlag for beslutningstagning, undersøgelser, planlægning og udvikling af infrastruktur og teknologi.

Eksempler på forskningsprojekter, der tidligere er blevet gennemført inkluderer:

 • Økonomisk vurdering af kvaliteten af et offentligt uddannelsessystem
 • Markedsanalyse for internationale handelskamre fra Indien
 • Markedsanalyse og evaluering af udviklingspotentialet inden for fødevareforarbejdningsindustrien

Derudover driver virksomheden sin egen industrivirksomhed til fødevareforarbejdning, en IT-afdeling, et franchisesystem med træningscentre, der fungerer som et mentorprogram for nystartede virksomheder. 

Fødevareforarbejdningen består af et stort industrianlæg til forarbejdning og emballering af grøntsager, frugt og korn. Fabrikken leverer kølerum, frysere, siloer, forarbejdnings- og emballeringsmaskiner, som små og mellemstore fødevarevirksomheder kan leje (ved hjælp af statslige midler). Praktikanter med interesse for dette område kan anmode om at lære mere om de underliggende forretningskoncepter.

IT-afdelingen udvikler IT-løsninger til kunder. Interesserede praktikanter, kan arbejde eksternt for at støtte IT-teamet, f.eks. i front-end og back-end webudvikling.

De uddannelsescentre, der drives som et franchisesystem, tilbyder kortvarige faglige udviklingsforløb relateret til områder som informationsteknologi, e-handel og marketing. Eksterne praktikanter har mulighed for at arbejde med administrative opgaver, der er knyttet til disse uddannelsescentre.

Start-up inkubator- og mentorprogrammet køres i samarbejde med Technical University of Rajasthan og omfatter et samarbejdsområde i IT-parken i Jaipur, hvor unge iværksættere med fokus på vedvarende energi, teknologi og IT kan få forretningsrådgivning fra virksomhedenog  fra universitetsprofessorer, der har erfaring med strategisk ledelse, teknologi, marketing og finans.

Du behøver ikke være i gang med en uddannelse, for at deltage – du kan også bare have interesse for området, eller måske vil du bare gerne have noget international erfaring?

Kort fortalt

Pris fra:

5.850 kr.

Alder:

18+

Kvalifikationer:

God til engelsk, høj arbejdsmoral

Varighed:

Fra 2-24 uger

start:

Året rundt

bør bookes før

Gerne mindst fire uger før

Generel information

Generel information

Hvor i Indien
Placeringerne finder sted i en højt specialiseret konsulentvirksomhed i Jaipur. 

Startdatoer
Hver mandag året rundt. Aftales individuelt med din supervisor. 

Varighed

1-24 uger. 

Ansøgningsfrist

Du skal gerne booke ca. 4 uger før ønsket startdato. Ønsker du at starte før, så kontakt os og vi vil undersøge muligheden for at finde en placering med kortere varsel. 

Normalt tidsplan

Virksomheden arbejder 6 dage om ugen, men eksterne praktikanter kan diskutere deres tidsplan med praktikvejlederen.

Hvem er du?

 • Du har et godt engelsk
 • Du har en høj arbejdsmoral og god disciplin
 • Du kan håndtere digitale kommunikations-værktøjer

Alder
Fra 16 år. Ingen øvre aldersgrænse.

 

FAGLIGT UDBYTTE

 • Lær hvordan Indsamling og analyse af data foregår
 • Forretningskonsultation for forskellige typer kunder
 • Administrative opgaver
 • Udvikling af forretningskoncepter
 • Interkulturel kommunikation
 • Lær mere om den indsiske arbejdskultur

PRAKTIK HIGHLIGHTS

  • Lær om forretningsundersøgelser, dataanalyse og forretningsrapportering fra et team af erfarne fagfolk
  • Få indsigt i erhvervskulturen i verdens sjette største økonomi, der med en årlig vækst på 7% er verdens hurtigst voksende økonomi blandt de større nationer.
  • Forstå hvorledes man håndterer forretningsrådgivning for forskellige klienter, lige fra regeringer over internationale organisationer til nystartede virksomheder.
  • Lær om forretningsstyring og finans på tværs af en række forretningsområder.

 

sådan foregår det

sådan foregår det

 1. Du tager en snak med ALOTTbetter, og vi finder sammen ud af, hvad dine ønsker og behov til din praktik skal være. Opfylder du minimumskravene (alder, engelskkundskaber mm), så går vi videre med din ansøgning.

 2. Du betaler depositum, sender os et CV og et motivational letter, som vi sender videre til vores partner i udlandet, og så går de i gang med at finde en passende placering.

 3. Du modtager information om praktikken, om virksomheden/organisationen og om din personlige supervisor i virksomheden. En praktik supervisor er en professionel person med erfaring, som skal sikre, at du får et fagligt udbytte af din praktik. Du betaler restbeløbet.

 4. Du modtager en kulturvideo, som du skal se. Efterfølgende vil den lokale partner (din kontaktperson i landet) tage et en-til-en digital samtale med dig, hvor du bliver forberedt på din første samtale med din personlige supervisor (i virksomheden). Her aftaler I i detaljer, hvor mange timer du skal arbejde, hvor mange timer, du har med din supervisor, og der bliver lavet en detaljeret praktikplan med dine mål.

 5. Foruden din praktik-supervisor i virksomheden/organisationen, vil du også have en ekstern kontaktperson, der kan støtte og vejlede, hvis du har brug for det.

Priser

Priser for programmet

2-4 uge  5.850 kr.
5-8 uger 6.850 kr.

 

INKLUDERET

 • Samtale med ALOTTbetter om dine ønsker og muligheder – før betalig af depositum
 • Tilpasset praktik der opfylder kravene fra din uddannelse, hvis du er studerende
 • Forberedelse med rådgivning om diverse praktiske ting, så du får mest muligt ud af din placering.
 • Samtale med din praktikvirksomhed/organisation, og udarbejdelse af individuel praktik plan
 • Fast supervisor i din praktikvirksomhed/organisation på destinationen til løbende vejledning
 • Certifikat efter fuldført praktik

DEPOSITUM

Et depositum vil blive opkrævet for, at vi kan arbejde videre med din ansøgning, når vi har bekræftet at du kan deltage på programmet.

Depositummet er en del af den samlede pris for dit valgte program og bliver fratrukket den samlede programpris. Depositummet er ikke en ekstra udgift, men dit første afdrag på programmet. Depositummet refunderes ikke.

Depositum udgør 2000 kr. og indbetales via bankoverførsel.
Se mere her.

 

ANNULLERINGSREGLER

 • Annullering efter placering – ingen refusion
 • Depositum refunderes ikke

For alle ændringer/annulleringer opkræves desuden et administrationsgebyr på 375 kr.

Tilmeld

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Så kontakt os og lad os sætte gang i din internationale placering!