Hvordan skal jeg indrette mig?

Ud af sengen, op af sofaen!

Selvom du arbejder hjemmefra, så er det vigtigt at du optræder professionelt, når du kommunikerer med din praktikvirksomhed. En god internetforbindelse er også helt afgørende. 

Når du er tilmeldt vil vi sende dig gode tips til hvordan du indretter din hjemmearbejdsplads, og til hvordan du styrer din tid i praktikken, fremstår professionel osv. 

Du har brug for en pålidelig WiFi-forbindelse

Da du udelukkende arbejder online under din virtuelle praktik, er en fuldt fungerende og stabil internetforbindelse en nødvendighed såvel som en pålidelig bærbar eller stationær computer.
Du bør også få et webcam og hovedtelefoner (hvis ikke dette allerede er inkluderet på din bærbare computer) til online-møder, for at sikre en god kommunikation med placeringsvejlederen og din supervisor.

Det er også vigtigt at finde et sted at arbejde, hvor du er komfortabel, men stadig kan fokusere. Mens din seng muligvis virker lokkende til at begynde med, ville det at vælge et passende skrivebord at arbejde fra sandsynligvis hjælpe dig med at fokusere på dine opgaver.
Sørg også for at have en professionel baggrund, når dine kolleger giver dig et ring via Skype eller Zoom. Hvis du bor med familie, venner eller studiekammerater, er det bedst at fortælle dem, at du har et vigtigt møde, så de kan vise hensyn.