brancher der tager online praktikanter

Ideen om en online praktik er relativ ny, men vores partnere har allerede god erfaring med virksomheder i Sydney, Auckland, Tokyo, Tanzania og Sydamerika, og flere kommer hele tiden til.

Disse brancher er oplagte til online praktik, og de er langt fra de eneste, hvor virtuel praktik kan lade sig gøre. Med den konstante udvikling inden for teknologi, sociale medier og digital kommunikation, bliver arbejde og praktik via Internettet meget lettere, mere effektivt, og meget mere udbredt. Det åbner endnu flere nye døre for at deltage på afstand.

Oversigt

Vi har grovsorteret brancherne her – tag et kig.

Hvis du ikke finder din branche her, så kontakter du os endeligt. Vi arbejder hele tiden med nye tiltag, og der kommer løbende nye muligheder brancher til. De fleste interesse-områder kan arrangeres, så hold dig ikke tilbage.

 

FAQ

Denne vej hvis du vil se vores FAQ – hvad er en online praktikplads..?

administration og start-ups

Business administration spænder meget bredt og kan finde sted i flere lande. Vi tager som i alle vores placeringer udgangspunkt i dine interesser og ønskede retning. Placeringer kan finde sted indenfor blandt andet disse områder: HR, økonomi, logistik, informationsteknologi, international handel, marketing, sport, regnskab, jura, iværksætteri, start-ups, projektledelse eller turisme. 

arkitektur og bygningskonstruktion

Arkitektur, konstruktion, ejendomsmæglervirksomhed falder alle ind under denne kategori.

Digital markedsføring (SEo, some, mm)

event management, Service- og markedsføringsøkonomi mm

Service- og markedsføringsøkonomer, event management, hospitality og meget mere på vej..

grafisk design og videoproduktion

Ingeniørarbejde

jura og menneskerettigheder

Vi har mulighed for at placere i NGOs, der yder gratis juridisk rådgivning og uddannelse til dårligt stillede medlemmer af samfundet samt praktik i professionelle advokatfirmaer. 

marketing og kommunikation

Online praktikanter indenfor Marketing og Kommunikation har mulighed for at hjælpe på tværs af en bred vifte af aktiviteter og i mange forskellige type virksomheder og NGOs. Opgaverne kan omfatte alt fra markedsundersøgelser- og forbrugerundersøgelser, strategi, udvikling af online marketing, kundesupport og salg, over til tekstskrivning, projektstyring, produktudvikling og meget mere.

miljø og marinebiologi

regnskab og økonomi

Software udvikling og it

stem (Science, Technology, Engineering & Mathematics)

UNDERVISNING, SOCIALT ARBEJDE, PSYKOLOGI